Lütfi Kırdar Güzellik ve Bakım Fuarında Sahaja Yoga

13-16 Mart 2015 tarihleri arasında Lütfi Kırdar İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Güzellik & Bakım fuarında açılan Sahaja Yoga standı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgi ile karşılandı. Fuar süresince birçok katılımcı neşe içinde yoga, meditasyon ve Hint kınası uygulaması yaptırdı. Katılımcılar Sahaja Yoga standında iç güzelliklerini keşfedip, aydınlanma deneyimi ile serin vibrasyonların neşesini yaşarken bir yandan da ücretsiz hint kınası yaptırdılar.

İstanbul’un her yerinden gelen katılımcılar ve diğer şehirlerden gelenlere yoga ve meditasyon hakkında çeşitli bilgiler aktarıldı. Kendi şehirlerinde de ücretsiz Sahaja Yoga merkezlerinin olduğunu öğrenenler mutlaka katılacaklarını belirterek fuardan mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Sahaja Yoga

Sahaja Yoga, 1970 yılında Shri Mataji Nirmala Devi tarafından tüm insanlığa armağan edilmiş bir meditasyon yöntemidir. Ücretsiz olarak Sahaja Yoga merkezlerinde öğrenilebilen bu teknik ile günlük yaşamın stres, gerginlik ve baskısından kurtulmak mümkün.

Size en yakın Sahaja Yoga merkezine uğramak için Sahaja Yoga İstanbul web sitesinden bilgi alabilirsiniz.
www.sahajayogaistanbul.com/ucretsiz-kurslar/

Önceki yazı
8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun
Sonraki yazı
Shri Mataji’nin Doğumunun 92. Yılı Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!